انجمن مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه سنا

 

1-  مسئول فني بايد به صورت فعال در ساعات توليد و بسته بندي در کارخانه حضور داشته باشد و امور مربوطه را نظارت وسرپرستي نمايد در غير اينصورت پروانه اش به مدت سه ماه لغو مي گردد . در صورتيكه مسئول فني در دوره هاي آموزشي، سمينارها و گردهمايي مسئولين فني شرکت مي نمايد، لازم است موضوع با هماهنگي دانشگاه علوم پزشكي مربوطه بوده و منحصرا با تعيين جانشين موسسه اجازه فعاليت دارد.

 2-  ابلاغ به موقع جهت تمديد پروانه هاي ساخت به مدير عامل کارخانه و در صورت عدم اقدام وي مراتب را به اداره نظارت برمواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي دانشگاه مربوطه گزارش نمايند.

بقیه در ادامه مطلب...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

حفظ و نگهداری مواد غذایی بوسیله تخمیر یکی از قدیمی ترین روش هاست. مثال رایج آن تخمیر شیر به وسیله مخمرهای مولد اسد لاکتیک است که به میزان قابل توجهی در تولید فرآورده های تخمیری شیر مثل ماست، پنیر، خامه ترش، کفیر و غیره مورد استفاده قرار می گیرد

 مقدمه :


 حفظ و نگهداری مواد غذایی بوسیله تخمیر یکی از قدیمی ترین روش هاست. مثال رایج آن تخمیر شیر به وسیله مخمرهای مولد اسد لاکتیک است که به میزان قابل توجهی در تولید فرآورده های تخمیری شیر مثل ماست، پنیر، خامه ترش، کفیر و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.

بقیه مقاله در ادامه مطلب...

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی
 
 
آگهی استخدام در یکی از بزرگترین شرکت های فعال در تولید مواد غذایی آماده و نیمه آماده
 
 
برای دریافت اطلاعات به ادامه مطلب بروید...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

حسین توکلی خبر داد: کلید تصحیح سوالات کارشناسی ارشد 92 تمامی 133 کد رشته امتحانی آزمون کارشناسی ارشد 92 یکشنبه 29 بهمن ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر می شود.

و همچنین یاد آور شد سوالات ارشد 92 برروی سایت سازمان سنجش قرار نخواهد گرفت.

نتایج کارشناسی ارشد 92 در قالب کارنامه تنظیم شده و در فاصله 15تا19 اردیبهشت ماه 92 اعلام می شود؛ نتایج نهایی نیز نیمه اول شهریورماه اعلام خواهد شد.

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

  1. برنج با اشغال 150 میلیون هکتار و متوسط 5/3 تن در هکتار در میان مهمترین غلات جهان ردیف دوم را به خود اختصاص داده است .
  2. برنج بین عرضهای 45 درجه شمالی تا 40 درجه جنوبی بهترین رویش را دارد.
  3. برنج به جنس oryza ، قبیله oryzeae و خانواده graminae تعلق دارد.
  4. اکوسیستم های رشد برنج به سه بخش : فاریاب، زمین های مرتفع دیم و زمین های پست دیم تقسیم می شود.
  5. به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . در سال 1310 تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در سال 1317 اولین واحد صنعتی توسط آرزومانیان تاسیس و در سال 1338 واحدی توسط میکائیلیان شروع به کار نمود .

 امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک مارتادلا لیونر، سوسیس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود 160 واحد تولیدی می باشد تهیه می شود .

 

بقیه در ادامه مطلب....

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی