انجمن مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه سنا

 

 مهلت انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد که از چهارشنبه 22 آذر آغاز شده بود و تا امروز ادامه داشت، تا ساعت 24 سه‌شنبه 5 دی‌ماه تمدید شد.

افراد حاضر در جلسه کارشناسی ارشد سال 91 که در مرحله نخست اعلام نتایج موفق به پذیرش در واحدهای دانشگاه آزاد نشده‌اند یا افرادی که در مرحله دوم اعلام نتایج پذیرفته شده‌اند و در واحد دانشگاهی محل پذیرش نام نویسی نکرده‌اند، تا سه‌شنبه مهلت دارند انتخاب رشته کنند.  داوطلبان واجد شرایط تا سه‌شنبه فرصت دارند تا با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد، به نشانی www.azmoon.org، کارت اعتباری 12 هزار تومانی، تهیــه و انتخاب رشته کنند. داوطلبان می‌توانند 10 کد رشته را بر اساس علاقه، انتخاب و در سایت نام نویسی کنند.


منبع : خبرگزاری فارس



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

مرکز آزمون دانشگاه آزاد از آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 92 دانشگاه آزاد از اواخر دی ماه خبر داد. اقبالی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 92 دانشگاه آزاد در اواخر دی ماه، گفت: حذف کنکور شامل حال رشته‌های دوره کارشناسی ارشد نمی‌شود.

اطلاعات تکمیلی در ادامه مطلب...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

مقدمه :

نان به عنوان یکی از ارکان اصلی تأمین احتیاجات غذایی انسان در طول تاریخ از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است . بشر از بدو شروع دوره کشاورزی گندم را به عنوان محصول اصلی کشاورزی کشت می کرده و هر روز سعی در تکامل این راه داشته است. وهمواره درخلال کاشت و برداشتهای متعدد اصلاح بذر و مکانیزه کردن را مد نظر داشته و خواهد داشت .

در سالهای اخیر گندم به عنوان یک ماده غذائی اصلی ارزشی بالاتر از دیگر مواد اولیه پیدا کرده است نقش نان در تغذیه تأمین انرژی و مواد غذایی منجمله ویتامین است . در چند سال اخیر مصرف نان به دلایل متعدد از جمله بالا رفتن هزینه سایر مواد غذایی افزایش قابل ملاحظه ای یافته است . بدیهی است با توجه به محدودیت منابع و عدم امکانات تأمین مواد غذایی می بایست جهت رفع نیازهای تغذیه ای مردم و بویژه اقشار کم درآمد از ساده ترین این روش جهت تأمین مواد مورد نیاز آنها استفاده کرد .

یکی از این راهها تهیه نان های مخصوص و غنی شده با پروتئین ، املاح و ویتامین ها می باشد . تهیه نان خوب نیاز به اطلاعات دقیق در شناخت آرد ، روشهای تهیه خمیر و عمل آوری آن سیستم پخت دارد . علاوه بر این بسته بندی و سر انجام نگهداری صحیح نان می تواند زمینه های لازم را جهت تقلیل ضایعات فراهم آورد و در نتیجه حرکت به طرف خود کفایی در تولید و صرفه جویی در مصرف گندم را تسهیل و در نتیجه از خروج مقادیر متنابهی ارز از کشور جلوگیری به عمل آورد .

بقیه مقاله در ادامه مطلب...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

مقدمه

از بین دام های اهلی شاید هیچ یک به اندازه ی گاو در سراسر دنیا گسترش پیدا ننموده است، به طوری که این حیوان در مناطقی با اقلیم های کاملاً متفاوت از یکدیگر و با شرایط اقتصادی مختلف پرورش داده می شود. تولید شیر در این حیوان صفت اصلی و عمده در صنعت پرورش گاو شیری به شمار می رود به نحوی که بخش عمده ی درآمد گاوداران در یک واحد پرورش گاو شیری از طریق فروش شیر تأمین می گردد...

بقیه مقاله در ادامه مطلب...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

نخستین تولید كنندگان تبلت ایرانی

 

در خدمت سه مدیر محترم شرکت تعاونی دانش بنیان اسپیناس هستیم. لطفاً هر کدام از دوستان به ترتیب خود را معرفی نمایید.

احسان خزایی: متولد 1370 هستم و در شهر کرج به دنیا آمده‌ام. در حال حاضر در رشته طراحی صنعتی دانشگاه تهران مشغول تحصیل هستم. تقریباً 4 سال است که عضو بنیاد علمی نخبگان هستم. اولین اختراع من در سال 1386 به ثبت رسید. تاکنون 13 اختراع به ثبت رسانده‌ام. آخرین اختراع من در سال 1389 دستگاه قرآنی و تبلت بود.

اولین اختراعم یک سامانه مکانیزه و دیجیتالی است که با همکاری آقای محب علی در سال 1386 آماده شد. این سامانه کلیه کارهای مربوط به هتل‌ها و رستوران‌ها را برای سفارش‌گیری و ارسال غذا به صورت اتوماتیک با کمک نرم‌افزار رایانه ای و یک ربات هوشمند انجام می‌داد.

امیر محب علی نژاد: در سال 1371 در تهران متولد شدم. دانشجوی دانشگاه امیرکبیر تهران در رشته برق هستم. از سال 1389 مدیریت بخش نرم افزار و سخت افزار شرکت تعاونی دانش بنیان بر عهده اینجانب است.

شادی قادری: کارشناس طراحی صنعتی. تاکنون چندین اختراع داشتم ولی به علت مشکلات پیش رو، هنوز نتوانسته‌ام اختراعاتم را به ثبت برسانم. از اختراعاتم طراحی یک ماوس برای طراحان بود که نیاز کاربر به کیبورد را حذف می‌کند. یک طراح می‌تواند کلیه نیازهای حرفه‌ای خود را برآورده کند. همچنین طراحی یک اتو مخصوص هتل را داشتم. به طور کلی سعی کرده‌ام طراحی‌های خود را به صورت خاص انجام بدهم و کلیت نداشته باشد. اعتقادم بر این است که کشور ما برای پیشرفت نیازمند این است که اختراعات به صورت مخصوص و هدفمند پیگیری شوند. در تبلت‌های تولیدی شرکت نیز تلاش بر همین موضوع است. در ابتدا سعی کردیم که نمونه های عام‌تری داشته باشیم، زیرا پشتوانه مالی نداشتیم. اما در حال حاضر تلاش می‌کنیم برای قشرهای مختلف، دانشجویان، طلاب و ... نرم‌افزار طراحی کنیم. حتی در حال طراحی سایت‌های مختلف هستیم تا کاربری آن برای افراد مختلف، آسان‌تر شود.

بقیه در ادامه مطلب ...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به برگزاری همزمان آزمون دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1392 و هجدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور، به تشریح جزئیات برگزاری این آزمون پرداخت.
ˈحسین توکلیˈ روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: ثبت نام برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال 1392 و هجدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور از نهم تا شانزدهم آبان ماه جاری انجام می شود.
وی با بیان آنکه مدارک ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد امسال در باجه های پستی توزیع نخواهد شد، گفت: تهیه مدارک ثبت نام این آزمون صرفا به شیوه اینترنتی و از طریق پایگاه سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org امکان پذیر است.

بقیه در ادامه مطلب...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی