انجمن مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه سنا

 

گرایش‌ها و ابعاد مختلف این رشته در کارشناسی ارشد به این شرح می باشد :

بقیه در ادامه مطلب .........

 

 

 



ادامه مطلب...

تاريخ : برچسب:,
ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

ماست در گروه لبنیات قرار دارد و گاهی مصرف آن نسبت به شیر بیشتر توصیه می شود، زیرا سیستم گوارشی بعضی افراد نسبت به قند لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارد، ولی این لاکتوز در ماست تبدیل به اسید لاکتیک می شود و دیگر حساسیت به وجود نمی آورد. از طرف دیگر، کلسیم ماست راحت تر از شیر جذب بدن می شود، چون ph ماست پایین تر است و کلسیم در آن به صورت محلول درمی آید.ماست باکتری هایی دارد که سبب افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن می شود. این باکتری ها همچنین کلسترول خون را پایین می آورند و فشار خون را تنظیم می کنند، بنابراین ماست برای کسانی که چربی و فشار خون بالا دارند، بهترین انتخاب است. همان طور که می دانید، ماست میوه ای ترکیبی از ماست و میوه است و در واقع خواص تغذیه ای هر دو گروه را دارد. میوه ها تاثیر مثبتی روی مغز انسان می گذارند. برای مثال، تاثیر مثبت میوه بر تقویت حافظه و یادگیری سریع مطالب به اثبات رسیده است.

بقیه در ادامه مطلب ....

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

19 - 25 اردیبهشت 91 / تهران: باشگاه انقلاب ،فرهنگسرای خاوران / 10 صبح الی 9 شب

برنامه ها:          
  • سخنرانی مقامات عالی از وزارت بهداشت، جهاد و کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت،اتاق بازرگانی ، پیشکسوتان در افتتاحیه و اختتامیه ، حضورشخصیتها و چهره‌های ملی، هنرمندان ، ورزشکاران و...
  • برگزاری نمایشگاه در راستای معرفی توانمندی ها و نوآوری های صنایع غذایی با امکان فروش
  • ایجاد فضای سمپلینگ با تشریفات و تولیدات و اختصاص هر روز به یک نوع غذا، سالاد، سنتی ، ملل
  • برگزاری برنامه های فرهنگی ، هنری ،تفریحی،ورزشی ،اجتماعی
  • کارگاه‌های مشاوره تغذیه، آشپزی، ،پیشگیری دیابت، چاقی ، مسابقه های متنوع آشپزی و سفره‌آرایی
  • اعطای تندیس زرین برند خلاق مردمی
  • پوشش خبری و گزارش از شبکه های تلویزیونی،رادیویی،نشریات مختلف
  • پیش بینی حضور و بازدید یک میلیون نفر از بخشهای مختلف جشنواره و نمایشگاه با بستر سازی برای بازدیدکنندگانی ازکارکنان و خانواده های آنان در سازمانها و شرکتهای بزرگ وعامه مردم  و شهرهای مختلف با همکاری آژانس‌های مسافرتی در سراسر کشور جهت راه‌اندازی تورهای گردشگری
  • گفتگوی مدیران و صاحبان برند و کارشناسان آنها با مردم
  • برگزاری استیج 2 الی 3 ساعت با حضور مجریان زبده تلویزیون و رادیو، خوانندگان، ارکستر، برنامه های شاد توسط هنرمندان برجسته ، برنامه های ویژه با محوریت غذا و سلامتی،و....
  • رادیو جشنواره با برنامه های متنوع ،پخش پیامهای بازرگانی و گفتگو با صاحبان برندها و..
  • کارناوال شادی  با 10شخصیت کارتونی برگرفته از محصولات غذایی با پیام و شعر و سرود کودکانه در حوزه غذا، سلامتی ، بهداشت و ...
  • بقیه در ادامه مطلب  .....

 

 

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

 

 

به گزارش فودتک، انجمن علمی دانشجویی شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با همکاری مرکز تحقیقات شیلات بسیج دانشجویی استان مازندران برگزار می کند.

 

بقیه در ادامه مطلب...

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

 

پنجمين جشنواره علوم و صنايع غذايي ايران 10 بهمن ماه سال جاري در تهران برگزار مي شود.

به گزارش خبرگزاري موج، بنا بر اعلام روابط عمومي انجمن علوم صنايع غذايي اين همايش از ساعت 17 الي 20 برگزار خواهد شد.
در جشنواره صنايع غذايي که به صورت سالانه برگزار مي شود و به نام جايزه علمي دکتر هدايت شهرت دارد، تنديس بنيانگذار علم غذا به برگزيدگان دانشگاه، صنعت، واحدهاي برتر صنعت غذا و بازنشستگان وزارتخانه ها اهدا خواهد شد.

بقیه در ادامه مطلب ....

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان اولين همايش ملي " صنایع غذایی " را در تاريخ هاي 9و 10اسفند ماه سال جاری در این واحد برگزار مي نمايد. بدينوسيله از كليه اساتيد، دانشجويان، پژوهشگران و صاحب نظران دعوت مي گردد با ارائه مطالب علمي ارزشمند خود ما را در هرچه بهتر برگزاري اين همايش ياري نمايند.

بقیه در ادامه مطلب ...

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی