بقیه در ادامه مطلب...
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی از ارائه بستهبندی محصولات با همکاری کلینیک بستهبندی مواد غذایی ایران به واحدهای صنعتی خدمات مشاوره کلینیکی خبر داد
مسعود مهدیزاده اظهار داشت: شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی به منظور ایجاد و گسترش و همفکری و همکاریها با هدف ایجاد ارتباط موثر بین صنعت و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی؛ با کلینیک بستهبندی مواد غذایی ایران در راستای گسترش توان ملی در حل مشکلات و معضلات بخش صنعت و نیل به خوداتکایی ملی این تفاهمنامه همکاری را منعقد کرد.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم، همزمان با جشنواره طلایه داران ایمنی وسلامت صنایع غذایی کشور، با همکاری سازمان غذا ودارو،دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور،تشکلها، واحدهای تولیدی و دستاندرکاران مرتبط در این حوزه، با هدف اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذای سالم و ایمن، و با شعار "تولید غذای سالم، ضامن ایمنی و سلامت جامعه" از تاریخ 1 تا 4 آذر 1390 درتهران برگزار خواهدشد.
بقیه در ادامه مطلب...
ایرانیان از دیرباز پایان فصل خزان و فرا رسیدن سرما و دگرگونی رنگ زمین از زردی خزان به سفیدی عشق و محبت را در شبی بلند و مهربان گرامی میدارند.
با یلدا واپسین ساعات خزان گذر میکند و صدای پای زمستان با سوزی سرد اما نوازشگر به گوش میرسد. نفس گرم شب یلدا و دور هم نشستن، سوز سرما را از یادها می برد.
یلدایتان پرخاطره باد !
از آنجا که کسب درآمد یکی از دغدغه های اصلی و مهم در زندگی شده لازم دونستم که تجربه خودم رو که در این چند ماه خیلی بهم کمک کرد، در اختیار شما قرار بدهم.
من با تکیه بر خداوند و باپشتکار خودم تونستم بهترین راه رو پیدا کنم و خیلی هم دوست دارم که شما رو در جریان این امر قرار بدم.
اگه شما از اینترنت برای چت ، دانلود ، تفریح و سرگرمی استفاده می کنید باید گفت وقت خود را بیهوده تلف می کنید زیرا یکی از بهترین منابع مالی را از دست داده اید هم اکنون افراد بسیار زیادی در ایران هستند که از طریق اینترنت کسب درآمد و امرار معاش می کنند شما با استفاده از تجربیات من می توانید با مفاهیم کسب درآمد از اینترنت آشنا شوید و....
به ادامه مطلب بروید...
نقش مواد اوليه در محصول كيك
- آرد گندم:
يكي از اجزاي مهم كيك مي باشد كه جز اصلي شكل دهنده به آن استفاده مي شود. چون كيك بايستي داراي بافت متخلخل، حفره هاي ريز با ديواره نازك و حالت اسفنجي باشد، براي ايجاد اين كيفيت نقش اصلي به عهده گلوتن يا پروتئين خاص تشكيل دهنده آرد مي باشد.
-مقدار پروتئين آرد نبايد از حد معيني بالاتر باشد زيرا باعث سفت شدن بافت كيك و افزايش مصرف روغن و شكر مي شود.
مقدار رطوبت آرد 14% میباشد. اگر رطوبت آرد بیشتر باشد در واقع باید گفت تولید کننده آب میخرد و باید هنگام تهیه خمیر آب کمتری به آرد اضافه کرد که این کار بازده را کاهش میدهد.
-همچنين استفاده از آردهاي خيلي ضعيف و كم پروتئين كيك حاصله بافت مطلوب را به دست نخواهد آورد كه براي رفع اين نقيصه از تخم مرغ استفاده مي شود.
در تولید کیک هر چقدر آرد سفیدتر و درصد استحصال پائین تر باشد بهتر است.
بیش از 3000 گونه گندم داریم که در 4 گروه تقسیم میشوند سخت زمستانه ، نرم زمستانه ، سخت بهاره و نرم بهاره برای تولید کیک گندم نرم بهاره و نرم زمستانه مناسب میباشد .
بقیه در ادامه مطلب...
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید.